rosing
Rosing

En totalleverandør av byggeplassikring

Vi har lang erfaring med byggplassikring og kan skreddersy løsninger etter dine behov. Alt fra forskjellige typer gjerder, porter, adgangskontroll tilbehør og profilering til din byggeplass.

Hos Rosing får du god service og oppfølging med dyp kunnskap om din bransje.

Byggegjerder

Rosings arbeider med totalkonsept og helhetlige løsninger for sikring av anleggsplassen. Det er mange hensyn å ta, og vi gjør vårt ypperste for å finne en løsning som passer for deg.

Profilering & varselinfo

En dekkduk gir unike muligheter for rimelig profilering og informasjon på byggegjerder. I tillegg til å informere, sørger den samtidig for mindre innsyn til byggeplassen. Dekkduken leveres i både standard utførelse og skreddesydd.

Støymatter til byggegjerder

Et bredt utvalg porter

Med et bredt utvalg av porter, solide produkter med lang levetid, gode styringssystemer og velfungerende service, har Rosings posisjonert seg som en ledende leverandør.

Bommer for din byggeplass

Vi leverer og monterer bommer til mange formål, både motoriserte og manuelle. Kvalitet og driftsikkerhet er viktig, og vi har derfor produkter tilpasset norske forhold.

Elektronisk adgangskontroll

Med elektronisk adgangskontroll fra Rosings til din byggeplass vil du ta vare på sikkerheten, samtidig som du tilfredsstiler lovkrav.

Snakk med oss om mulighetene

Hovedkontor: Industriveien 20, 1481 Hagan. Telefon: 67 06 45 00

Power by Plyo