rosing
Rosing

En totalleverandør av byggeplassikring

Vi har lang erfaring med byggplassikring og kan skreddersy løsninger etter dine behov. Alt fra forskjellige typer gjerder, porter, adgangskontroll tilbehør og profilering til din byggeplass.

Hos Rosings får du god service og oppfølging med dyp kunnskap om din bransje.

Byggegjerder

Rosings arbeider med totalkonsept og helhetlige løsninger for sikring av anleggsplassen. Det er mange hensyn å ta, og vi gjør vårt ypperste for å finne en løsning som passer for deg.

Se våre byggegjerder
97 -Select Joint- (Outline)

Bedre skjøter

Sterkere fester

Sveiset tråd

Stort utvalg av tilbehør

Profilering & varselinfo

En dekkduk gir unike muligheter for rimelig profilering og informasjon på byggegjerder. I tillegg til å informere, sørger den samtidig for mindre innsyn til byggeplassen. Dekkduken leveres i både standard utførelse og skreddesydd.

Åpne produktbladBe om tilbud

Et bredt utvalg porter

Med et bredt utvalg av porter, solide produkter med lang levetid, gode styringssystemer og velfungerende service, har Rosings posisjonert seg som en ledende leverandør.

Se våre porter

Vertikalporter

Rotasjonsporter

Fløyporter

Skyveporter

Gangporter

Bommer for din byggeplass

Vi leverer og monterer bommer til mange formål, både motoriserte og manuelle. Kvalitet og driftsikkerhet er viktig, og vi har derfor produkter tilpasset norske forhold.

Se våre bommer

Dekkduk med logo
og informasjon

Dekkduk med
varselinfo

Robust og
holdbar

Passer våre
byggegjerder

Elektronisk adgangskontroll

Med elektronisk adgangskontroll fra Rosings til din byggeplass vil du ta vare på sikkerheten, samtidig som du tilfredsstiler lovkrav.

Se våre produkter

Snakk med oss om mulighetene

Kontakt