rosing
Rosing

En ferdig pakke med byggegjerder!

Vi har laget en ferdig pakke med våre byggegjerder Bygg 10, dette er et gjerde av høy kvalitet som er laget for å kunne tåle håndtering på byggeplass. Pakken består av 30 stk gjerder, en praktisk transport og oppevaringspall, 30 stk føtter og 30 stk klammer til feste av gjerdene. Tilbehøret blir levert på Europall.

Her ser man utvalget av tilbehør som følger med i pakken med byggegjerder. Gjerdene leveres i en transport - og oppevaringspall av meget høy kvalitet. Pallen gjør det enkelt å frakte gjerdene, eller et trykt sted å oppbevare de, når de ikke er i bruk. Klammerne er en av markedets kraftigste klammer, dette for å tåle ekstra påkjenning. Foten er 17 kg komposittfot. Tilbehøret leverer vi på Europall.

Praktisk pall for transport og oppbevaring av 30 stk byggegjerder

30 stk VS - Klammer, ekstra kraftig klammer til sammenfesting av gjerdene

I pakken leveres også 30 stk 17 kg komposittfot til gjerde. Foten har ekstra lengde i forhold til vekt, noe som gjør den veldig stabil.

Pakken leveres med 30 stk byggegjerder av høy kvalitet. Gjerdenes mål er: høyde 200 cm X bredde 350 cm. Gjerdene har overganger som går i hverandre, dette gir høyere vristyrke på gjerdene, og lenger levetid.

Trådnettet er sveiset på innsiden av rammen, de er dermed mer beskyttet, som betyr at de er mindre utsatt for skader under transport og håndtering.

De horisontale rammene går inn i de vertikale, dette betyr at rammen er vesentlig sterkere, og tåler mer bevegelse og har en høyere vristyrke. Dette gir lenger levetid for gjerdene.

Alle sveiser er helsveiste rundt, dette er en kraftigere løsning enn punktsveising, liming, eller andre svakere løsninger.