rosing

Vi søker deg som trekker i trådene

Prosjektleder

Vi søker en strukturert og nøyaktig person til å fylle rollen som Prosjektleder på vårt kontor på Heimdal i Trondheim.

Vi søker en strukturert og nøyaktig person til å fylle rollen som Prosjektleder på vårt kontor på Heimdal i Trondheim. Har du erfaring fra samme eller lignende bransjer kan dette være en liten fordel, men vi er vel så opptatt av at du utfyller Rosing med spesifikke egenskaper og personlighet. 

Nøkkelen til vår suksess og en økende oppdragsmengde, ligger i stor grad hos prosjektleder. Det er du som er bindeleddet mellom alt og den som trekker i trådene. Vi tror du er en person som liker å ha mange «baller» i luften samtidig, og du er dreven i å bruke digitale flater til å få ting unna på en strukturert måte. 

Det er en kunst å balansere mange oppgaver under tidspress samtidig som man opprettholder en god kvalitet i gjennomføring. Er du ett råskinn på dette så kan vi absolutt være en perfekt utfordring for akkurat deg. 

Mange stillinger i dag viser til at man bør beherske Office 365 som ett minimum. Vi mener derimot at det er en stor fordel om du ikke bare behersker, men er godt over snittet flink med bruk av digitale verktøy. Selv om vi har mye manuelt arbeid med montasje, vil det gi deg et positivt fortrinn å være god på det digitale planleggingsarbeidet 

Arbeidssted vil være på Avdelingskontoret Midt- Norge som ligger på Heimdal. Noe kundebesøk, befaringer og lignende kan være nødvendig i enkelte tilfeller, men ingen utstrakt reisevirksomhet i stillingen. 

Vi har ordnede arbeidsforhold med gode pensjons- og forsikringsvilkår. Konkurransedyktig lønn og du får i all hovedsak legge opp dagene selv. Tiltredelse etter avtale, men det er ønskelig med snarlig oppstart dersom det skulle være mulig. 

Er det slik at du føler vi på mange måter beskriver deg, nøl ikke med å ta kontakt for å vite mer. 

Link til annonse på finn.no

Rosings Industrier AS er en tradisjonsrik bedrift med lang historie. I dag er Rosing en betydelig landsdekkende leverandør av fysisk sikring herunder gjerder, porter, bommer, byggeplass, bodvegger og mer. Vi opplever vår bransje som viktig også i tiden fremover. Behovet for fysisk sikring ser ut til å øke i årene som kommer. Vi leverer både til private, bedrifter og offentlig så hos oss vil du få en fin variasjon i kundemasse og oppdrag. Vi har langsiktige rammeavtaler med store offentlige instanser i tillegg til andre store og små kunder.

Hovedkontor: Industriveien 20, 1481 Hagan. Telefon: 67 06 45 00

Power by Plyo