rosing

Rosings + Infobric = Sant

Rosings og Infobric har inngått samarbeidsavtale

Geir Sjåstad som er Produktansvarlig for adgangsystemer i Rosings Industrier, sier han er stolt av å kunne presentere samarbeidsavtalen med en markedsledende leverandør som Infobric. Med Infobric på laget vil Rosings kunne tilby sine kunder en en enkel og trygg løsning for elektroniske mannskapslister. Regboks fra Infobric tilfredsstiller kravene i den nye byggherreforskriften §15 1.juli 2017. Løsningen fra Infobric er basert på registrering med det lovpålagte HMS kortet, dette er akkurat det markedet etterspør og trenger utdyper Sjåstad. Han legger til at kundene med webtjenesten Ease vil kunne ha full kontroll hele tiden, med web basert oversikt som viser tilstedeværelse i sanntid.

Du kan lese mer om Infobric og deres løsninger her:

www.Infobric.no

Vi i Rosings har hatt en meget positiv dialog med Infobric så langt, og Line Pedersen som er Markesansvarlig i Infobric, sier følgende om det kommende samarbeidet: Infobric satser på sitt nettverk av partnere for best mulig å betjene entreprenører over hele landet. Rosings Industrier kompletterer vårt nettverk av partnere. De er en godt etablert aktør med lang historie, kvalitetsprodukter og med et høyt servicenivå styrker de vår tilgjengelighet lokalt.

Vi i Rosings ønsker Infobric velkommen, vi gleder oss til samarbeidet og mulighetene dette vil gi våre kunder.Hovedkontor: Industriveien 20, 1481 Hagan. Telefon: 67 06 45 00

Power by Plyo