rosing

Ny regionsjef for Rosing Midt-Norge

Gøran Andersen (46) er ansatt som ny regionsjef for Rosings Industriers regionkontor Midt-Norge på Heimdal. Han har solid erfaring fra samme bransje i regionen og får ansvaret for å utvikle både organisasjonen og aktivitetsnivået.

– Vi opplever å være ekstremt heldige som får Gøran Andersen med på laget, sier daglig leder Morten Oskarsen hos Rosings Industrier.

Gøran kommer fra en tilsvarende stilling i samme bransje og har i tillegg mer enn 20 års erfaring som leder i store selskap som Rema 1000, Narvesen og Circle K.

– Jeg har i hele min arbeidskarriere jobbet med salg og kunderelasjoner. Enten man selger pølser, kaffe eller fysisk sikring, så er det fortsatt kundereisen som er i fokus, påpeker han.


Hockey-samarbeid

Lokalt vil nok flere dra kjensel på ham fra idrettsmiljøet, som tidligere styreleder for Nidaros Ishockeyklubb. Engasjementet i klubben har allerede kommet til syne.

– Det var utrolig moro for meg å få anledning til å starte den lokale markedsføringen ved å bli samarbeidspartner med Nidaros Hockey, sier Andersen.

Rosing går inn som individuell samarbeidspartner med klubbens “poengkonge” David Hallstrøm. Dette samarbeidet har gitt umiddelbare resultater i form av salg og oppdrag.

Gøran er også aktiv i musikkmiljøet.


Rosings utvikler seg i Midt-Norge

Rosings Industrier er godt etablert i regionen, som strekker seg fra Kristiansund i sør til Mosjøen i nord. Virksomheten har en rekke store oppdragsgivere innen blant annet områdesikring, byggeplassikring og trafikk & miljø.

– Samtidig ser vi et stort potensial for å utvikle oss videre i dette området, med utgangspunkt i regionkontoret på Heimdal i Trøndelag, sier Oskarsen.


Økt markedsandel

Gøran selv har klokketro på at Rosings kan få en betydelig større markedsandel i et område preget av sterk konkurranse.

– Vi skal jobbe målrettet med økt kjennskap til virksomheten og hva den kan hjelpe kundene med. Lokal markedsføring og tiltak for større synlighet vil være viktig, samtidig som vi jevnlig setter av tid til å besøke både eksisterende og potensielt nye kunder, røper den nye regionsjefen. Slike aktiviteter er allerede i gang.


Lokal tilknytning er en fordel

Kunder skal nyte godt av Rosings lokale tilknytning gjennom tett kommunikasjon og oppfølging fra første kontakt og frem til prosjektet er fullført.

– Og naturlig nok med nødvendig oppfølging i etterkant, poengterer Gøran.

Selv om den nye regionsjefen har ambisjoner, er han varsom med å kaste noen tall i lufta.

– Men jeg er fryktelig glad i å være en utfordrer og er 100 prosent sikker på at konkurrentene kommer til å legge enda mer merke til oss de neste årene.

Årsaken til lederskiftet er et ønske fra avtroppende regionsjef Geir Åldstedt om å trappe ned etter 13 år i stillingen.


Hovedkontor: Industriveien 20, 1481 Hagan. Telefon: 67 06 45 00

Power by Plyo